Tri-Tzu's Adorable Teddybear

Freddie flyttede den 2 september hjem til Josefine og Jeppe i Randers. De havde spændt ventet på ham, fra han var 3 uger, og de var og se ham for første gang. Josefine og Jeppe har været rigtig flinke til at besøge Freddie, og vi har været ude og besøge dem, og se Freddie's nye hjem. Held og lykke med ham.

Tri-Tzu's Always My Angel

Angel flyttede den 2 september hjem til Sofie og Jacob i Randers. Angel bor ikke langt fra Freddie, så det kunne være sjovt hvis de mødtes. Sofie og Jacob vil gerne udstille Angel, så der glæder vi os til at følge hende. Held og lykke med hende

Tri-Tzu's Albert

Albert flyttede den 5 september hjem til Linda og Rene i Holbæk. Linda og Rene har i forvejen 3 shih tzuer, Augusta, Pixie Prik og Mathilda, så Albert får nogle dejlige legekammerater. Linda og Rene var her og vælge Albert da han var 5 uger, og de kunne næsten ikke vente med at få ham hjem. Albert skal også med på udstilling, så vi glæder os til at følge ham. Held og lykke med ham.

Tri-Tzu's Amazing Aika

Aika flyttede den 19 oktober hjem til Sanne i Nexø på Bornholm. Sanne har i forvejen Lulu, en lille Shih Tzu pige på 2 år. Vi er rigtig glade for at Aika får en legekammerat, nu da hun har været vandt til den store flok herhjemme. Aika skal nok komme til at trives på Bornholm, en lille solskindspige til en dejlig solskindsø. Held og lykke med hende

Tri-Tzu's Adorabel Teddybear

I ugerne 30-31-32 2012 have vi den store fornøjelse at have "Freddie" på ferie, det var super dejligt at få lov at se hvordan han havde udviklet sig. Han er blevet den dejligste "Freddiebamse", og det er så dejligt at se hvor han trives hos Josefine og Jeppe.