09-11-2015

Shih Tzu nummer 5 og 6

Shih tzu nummer 5 og 6 kom til os i januar 2010. Vi var startet med Calle, Dantzu's Callithrix, i 2007, da vores datte købte ham. Cæsar, Byrstedgård Cæsar, kommer til i juli 2008, på samme tid som Jackie og Molly flytter ind. Jackie og Molly var 2 dejlige damer der skulle finde et nyt hjem.

I November 2009 bliver der født et nyt kuld hos Kennel Byrstedgård. Efter mor Ziams Chocolat og far Ziams Magic Mistery. Hele kuldet så lovende ud, og jeg ville gerne have en lille prinsesse at udstille. Kennel Ziams fra Sverige kom på besøg, og valgte 2 piger som de syndes så rigtig lovende ud, og der blev Akita så min.

Vi havde snakket meget med kennel Byrstedgård om at deres Sussi, Byrstedgård Sussi, ikke trives så godt i deres flok. Så vi valgte at Sussi skulle prøve at flytte hjem til os, og se om hun kunne falde til der.

Så januar 2010, drog vi hjem fra Nordjylland med 2 piger i stedet for en.

Vi vidste fra starten at Sussi nok ikke ville kunne bruges på udstilling. Men hun blev avlsgodkendt og har givet os 2 fantastiske kuld, og er vokset op til at blive den smukkeste dronning.

Akita blev den prinsesse jeg drømte om. Og vi har været med på så mange udstillinger sammen, det har været en fantastisk rejse, og den er slet ikke slut inu.