03-10-2014

Omplacering

Alle kan komme i en situation hvor de må tage det svære valg, at skulle skilde sig af med sin bedste ven. Det allervigtigste er at finde det rigtige hjem, og jeg håber at man som det første vil tage kontakt til sin opdrætter. Sammen skal det nok lykkes af finde den rigtige familie.

I 2008 fik vi Jackie og Molly, et par dejlige piger på dengang 7 år. Deres familie kunne dersværre ikke længre have dem på grund af helbred og arbejds situation. Pigerne skulle følges ad, det kunne ikke komme på tale at skilde dem ad. Jackie havde været hos familien som lille, men Molly havde kun været der i 3 år, så det var meget vigtig at de 2 piger kom et sted hen sammen og kunne støtte hinanden.

Vi sagde glad ja til at tage de 2 piger hjem til vores, dengang lille flok. Og aldrig har jeg set nogen falde til så hurtig. Vores Calle blev med det samme dybt betaget af Jackie, og de blev bedst venner. Molly var lidt mere reserveret, man var vel en primadonna. Molly's ynglingsplads blev hurtig, oppe på sofaens armlæn, så hun kunne overskue hvad der skete i hele stuen.

Familien vidst ikke så meget om Molly's baggrund. De havde fået hende igennem deres dyrlæge, og mente at hun var blevet fjernet et sted fra. Vi ved ikke 100% hvor gammel Molly er, men tro at hun må være på alder med Jackie. Nogen gange kan det godt virke som om at hun ikke har haft den bedst opvækst, men vi har gjort alt for at de år hun skal have hos os, vil kompenser for hvad hun har måtte opleve tidliger. Molly er vores primadonna.

Så hvis I kan hjælpe en Shih Tzu til at få et nyt hjem, så gør det