Jucabo's Friend's - Rachel, April 2022

Velkommen til vores hjemmeside

Kennel Byrstedgård ved Nibe, har 2 fine drenge til salg. De er 8 mdr. og fuldt vacineret. De er efter svenske linier, mor er Ziams Queen Of Hearts og far er Ziams Smells Like Teen Spirit. Kontakt Jem Sund 31241133, bedst ved 12 tiden eller efter kl. 20. Jem er fra Indonesien, men har boet i Danmark i over 30 år, og forstår fint dansk.

 

 

Vi har ingen hvalpeplaner for 2022

Vi er ikke en kennel med mange kuld, og vi beklager at vi ikke kan hjælpe de mange der gerne vil have hvalp, håber bare at i er tålmodig og vil vente på den helt rigtig hvalp og den helt rigtige opdrætter.

Velkommen til Kennel Tri-Tzu

 

 

Vi er medlem af DKK, Dansk Kennel Klub, NKK Norsk Kennel Klub, NSTK Norsk Shih Tzu Klub og KSS Klubben For Små Selskabshunde, som er en klub under DKK. Vi har taget Opdrætteruddannelsen hos DKK og har Kennelmærke i FCI. Vi opdrætter kun hvalpe med FULDE STAMBØGER.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellen og John Nielsen
Trige Møllevej 248
8380 Trige
Tlf.: 20489591
email.: e.nielsen@mail.tele.dk

Vi er en familie, der bor nord for Århus, Jeg hedder Ellen er 59 år, og er pt hjemmegående, jeg er gift med John 62 år, der er hos Danish Crown i Horsens, Vi har 3 børn, Tina på 34 og Tanja på 31, og Tom på 26. Og desuden 4 dejlige børnebørn.

Den lille " Løvehund " Shih Tzu'en, har betaget vores hjerter, så en stor del af vores hverdag, drejer sig om denne lille skønne hunderace. Vi tager meget på udstilling, så derfor er de fleste af vores hunde i showpels. Vi har valgt den Nordiske linje, og alle vores hunde er med FULDE DKK STAMBØGER.

I Januar 2007, fik vi vores første Shih Tzu, en dejlig lille dreng, Callithrix, fra Kennel Dantzu ejet af Elisabeth Moth i Randers. Calli blev i 2010 Dansk Champion og i 2011 Klubchampion, vi er meget stolt af vores dejlige dreng. 

Dantzu's Callithrix blev 12 ½ år. Vi mistede ham i 2019, og vi savner ham hver dag.

Den 25 Maj 2008, var vi til vores første udstilling i Jels. Callithrix fik en første plads, Vi havde en rigtig dejlig dag, og det skulle bestemt ikke være vores sidste udstilling 🙂.

Når man først har en Shih Tzu, må man bare have flere. Juni 2008, fik vi Jackie og Molly, To skønne Shih Tzu piger på 8 år. De var kortklippet da vi fik dem, pelsen fik lov at gro, og de fik den smukkeste lange pels, vores "First Lady" og "Primadonna".
Jackie og Molly er i hundehimlen, Molly blev 14 år, døde i 2015, hun er dybt savnet ❤Jackie blev 16 år døde i foråret 2017, hun er dybt savnet ❤, Molly og Jackie var omplacerings hunde. Shih Tzuer er nemme at omplacer, da deres kærlige sind,bare gør at de elsker alle.

Det var ikke nok 🙂, så Juli 2008, fik vi Cæsar, endnu en dejlig lille Shih Tzu dreng, fra Jem og Ejgild, Kennel Byrstedgård. Cæsar er vores frække lille bandit, og vi elsker ham.

Januar 2010 drog vi igen nordpå til Jem og Ejgild, og hentede endnu et par guldklumper, Byrstedgård Akita og Byrstedgård Sussi. Akita er vokset op til at blive en rigtig prinsesse 🙂 Sussi har sammen med Callithrix fået Kennel Tri-Tzu's A og B-kuld i juni 2011 og januar 2013. Fra A-kuldet har vi selv beholdt Tri-Tzu' Asian Rose, og fra B-kuldet har vi beholdt Tri-Tzu's Beautiful Angel, som vi glæder os til at se vokse op 🙂

November 2013 fik vores dejlige lille prinsesse Akita sit første kuld hvalpe. Vi havde været på besøg i Norge, hos Hege Mari Finnanger Kennel Hin Chen, og få Akita parret med Hin Chen's Jay Walker "Julian" Vi glæde os meget til dette kuld, og håbede at der ville komme en ny lille prinsesse til kennelen. Sådan blev det ikke, men 2 dejlige prinser blev det til, og Tri-Tzu's Charming Angelboy "Chris" bliver hos os ♥

Maj 2015 fik Rose sit første kuld hvalpe, 5 hvalpe, 4 prinser og 1 prinsesse. Far til hvalpene er vores egen Chris, så D-kuldet er 2. generation Tri-Tzu hunde ♥ Den lille Prinsesse Laia og Prins Charming bliver hos os ♥

Maj 2018 fik Rose sit andet og sidste kuld hvalpe. Vi havde i marts været en tur i Norge hos Kennel Hin Chen og parre Rose med Hin Chen's Ærtans King. Der kom 4 hvalpe, 3 prinser og 1 prinsesse. Den lille tæve Tri Tzu's Endless Love aka Emmy og drengen Tri Tzu's Endless Summer Nights aka Elton bliver hos os
Vi fik vore kennelmærke i 2009, og vores kennel hedder Tri-Tzu 😀
Oktober 2013 blev jeg færdig med DKK's Opdrætteruddannelse